Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu model sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Gri tonları, soy dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada konum kızılıyor. Sizin muhtevain evinizin habitat odası, denk odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye birebir renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sadelik ve şıklığın dengesini kurmak bâtınin möble seçimleri önemli bir rol oynar. Gösterişsiz çizgilere iye minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın bel kemiği estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağırma ediyoruz. Tabiatın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın jurnal koşturmasının ortamında mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara şahane bir dünya katkısızlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni sağlamlayarak mekanlara şıklık tren.

Antrasitin rahat ahenk sağlamlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruhsal hüküm mekana ruhlulık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model sebebiyle autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Odanın daha basit aydınlanmasını katkısızlar. Daha aydınlık bir vasat oluşmasını sağlamladığı için odadaki özge dekoratif ürünlerin daha saydam olmasını katkısızlar.

Şimdi, aile dekorasyonunda gri ile omuz omuza kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını goldfix gri sülale dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, başlangıçlayalım!

Antrasit rengi halı Antrasit, mekân dekorasyonu ortamında tüm eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile nispeten kullanışlı ve göstermelik bir yaşam yerı tasarlayabilirsiniz.

Minimalist tasar çizimın baz ilkesi olan azca amma yüksek detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Buz mavisi dirlik veren duvar rengi boyalarından birisidir. En goldfix çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir platform halk etmek muhtevain duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında görev almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist antrasit renk tonları dekorasyon seçimina yetkin bir entegrasyon sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve ak pak çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir gaz yuvarı katar.

Report this wiki page