Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi modern soluk ile enikonu uyumludur. Beyaz zehir renkler ile yetkin bir intibak halindedir.

Siz bile sülale dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yer bildirmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge faallık katarken hem de sahaın aydınlanmasını sağlamlayarak kıpkızıl renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sarf etmek kolaylaşıyor. 

Antrasit renkli avizeler veya aplikler soy bağırsaki aydınlatma sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu stil armatürler antrasit rengin yoğun ve gönç tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hoş ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Sadelik ve şıklığın dengesini kurmak ciğerin möble seçimleri önemli bir rol oynar. şekersiz çizgilere iye minimalist layihamlı mobilyalar mekanın çizgi estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Antrasit renge uyumlu renkler ciğerin sizlere kötüdaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye birebir renkler muhtevain antrasit renk tonları yan alsa da bu renk ile birkötü rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir atmosfer katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve zarafetli bir estetikle donatmanın ilahî bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon sade ve işlevsel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı zıtya heldiğinde ortaya çıdem antrasit renk tonları payanlar şu şekildedir:

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious maden.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir muvazene esenlanabilir.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

çağcıl ve minimal antrasit renk tonları dekorasyon seçiminın vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese bile dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları arasında makam almaktadır.

Parlaklığını uzun seneler süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl layihamlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge dar dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. sprey boya Şık ve ince dekorasyon mekanlara bediiyat bir çekicilik katarken aynı zamanda süssüz ve minimalist bir yaklaşımı da içermelidir.

Report this wiki page